top of page

Fremtidslæsning med clairvoyante beskeder:

Der kan være flere grunde til, at du gerne vil have en personlig fremtidslæsning med clairvoyante beskeder, nysgerrighed eller et decideret behov for hjælp, rådgivning og vejledning.

 

En fremtidslæsning kan få dig til at se, hvor dine muligheder ligger. Den kan vejlede dig og give dig en ide om de tendenser, der ligger i tiden fremover….  

 

Dette er for personer som er fyldt 16 år, pga. linjerne inde i hånden er meget ens, da de oftest først efter denne alder er begyndt at have en ide om fremtiden.

Fremtidslæsningen læses i højre indvendig håndflade, hvor der læses mellem to til seks år frem. 

Her bruger jeg også mine clairvoyante i samspil med fremtidslæsningen, som er en vejledning med hjælp til selvhjælp.

Det er rådgivning og muligheder, der bliver nævnt i denne samspil, hvor du vil blive oplyst om det er i hånden det fremgår eller om det er en clairvoyant besked til dig.

Her er det bedst, at der mindst er gået minimum 6 mdr siden du sidst har været til et lignende session, for at de svar, som der kommer til dig, kan give bedst mening for dig i dit liv. 

Dette kan også foregå via mail, hvor du sender et TYDELIGT og AFSLAPPET billede af din højre indvendig håndflade, på mail:  info@haendogkrop.dk, samt betaling og jeg svarer tilbage indenfor 3 hverdage. 

Blindtegning:

Blindtegningen tegnes ved, at du sætter dig ved et spisebord, har et stykke hvidt papir og en tyk tusch klar (farven er lige meget). Du sætter dig til godt til rette og du skal være afslappet. Du skal have siden til papiret med den hånd, som du vil tegne med.

 

Du kigger KUN på hånden, som du tegner efter og IKKE på papiret. Du tegner hele håndens omrids, med den anden hånd, og hver enkelt finger, med start på håndleddet under tommeltottet og slut på håndleddet på lillefinger-siden. Efterfølgende skriver du tydeligt på papiret, hvilken finger der er tommeltotten.

Herefter analyserer jeg din tegning, og du får svar. Vi har en dialog omkring dette, og jeg giver gerne råd og vejledning, som du kan tage med dig. 

 

Hvis du ikke har mulighed for at komme til mig, af en eller anden årsag, kan du tage et billede af tegningen, både forsiden og bagsiden og sender den til mig på mail info@haendogkrop.dk sammen med betaling. Du får analysen af tegningen indenfor 3 hverdage.

 

En analyse af en blindtegning, er et øjebliksbillede af, hvor du står i dit liv, hvad dit sind er optaget af og hvad der er vigtigt for dig. 

 

bottom of page