top of page

Een som du kan have med dig overalt

Kære Sjæl

Tak for at du har købt Sjæl-Healings klude/Sjæle-engel.

Du vil opleve og føle stor glæde og healing igennem brugen af den. Den vil følge dig og være i din nærhed og give healing til dig. Du vil have den til brug i al den tid du ønsker, den er til evig eje.

Den vil give dig en ro og balance i dens nærhed. Healingen vil arbejde helt i din krops energi og balance, sætte kroppens egen healingsproces igang, og støtte kroppens energiarbejde undervejs.

Den er utrolig blød og lækker at mærke, føle, så du kan have den liggende på ansigtet, ligge/sidde med den i hænderne.

 Du kan have den med overalt, i en taske, i en lomme. Om natten kan du have den på natbordet eller under hovedpuden, du kan også have den ved fødderne, hvor end du sidder eller ligger.

Den passer til alle aldre og uanset køn.

Den kan vaskes på 60 grader efter behov, og vil ikke miste sin energi. 

SJÆLSKLUD som du kan arbejde med hjemme i dine egne trygge rammer og omgivelser.

Kære Dig

Tak, for at jeg må lave en sjælsklud til dig, glæder mig til at høre om din oplevelse af sjælskluden og hele processen. Og også hvad du oplever når du ser sjælskluden med hvilke følelser der opstår indeni dig.

Det du skal gøre når du pakker den op:

Anbefaler dig at skal sidde et sted hvor du føler dig tryg og har ro i nogen tid, sæt tlf på lydløs imens du arbejder med kluden og dine følelser, så du ikke bliver forstyrret.

Du kan sagtens gå til og fra den, men anbefaler at arbejde med sjælskluden så meget som muligt i tidsrummet.

 Vi snakker sammen efter 4 uger, for at høre hvordan det går og om, der er nogle spørgsmål med oplevelsen af sjælskluden. Healingen fortsætter yderligere efterfølgende så længe du arbejder med sjælskluden og følelserne der kommer.

Alt i kluden skal løsnes op, så du sidder til sidst med hver enkelt garntråd og andet hver for sig. I hvilken rækkefølge du gør det, mærker du selv, hvad du først får lyst til og arbejde med. Der er ikke nogen rigtig eller forkert rækkefølge. Det hele skal løsnes op. Dog kan det være at noget i sjælskluden som skal løsnes først inden du kan gå videre i den.

Husk i hele tiden at trække vejret dybt ned i maven og lad følelser for frit løb, når de opstår, da det er en forløsende energi, da jeg har fyldt den op med healing, som frigives undervejs, efterhånden som du kommer frem. Det der er ligeså vigtigt, er at du har tillid processen og at nogle reaktioner kan komme senere end i øjeblikket du arbejder med sjælskluden. Da det også er en healing, kan du også mærke og føle,  at følelserne kan være kraftigere og evt smerter, både nye og gamle, kan opstå igen og/eller oplevelses at de forstærkes i en periode. Det er healingen,  der sætter kroppens egen healings proces igang, til en forløsende oplevelse, hvor der kan være gode, glade, trælse og triste og smertefulde følelser, der kommer i spil.

HUSK derfor at trække vejret dybt, give det kærlighed, og giv slip på de følelser, som du ikke har brug for mere og ikke kan ændre på.

TILBAGEMELDING PÅ SJÆLSKLUD:

"Den første dag jeg arb på det, løsnede jeg først alle de ex tråde. Det skete der ikk noget ved. Så løsnede jeg den blå og de tilhørerne tråde. Jeg begyndte at få kvalme og mavesmerter.

 Da jeg fjernede det gule hjerte, fik jeg ondt omkring mit eget hjerte og tårerne trillede.

Så trævlede jeg den brune op og begyndte at fryse hel vildt. Jeg forsøgte mig med den sorte, men kunne ikk få den op. Min mand døde for 5 år siden på denne dag. D. 6/11 følte jeg pludselig, at jeg skulle arbejde med den igen. Det gik ikk så godt.

Har nu 4 felter tilbage og ingen af dem vil lige som samarbejde. Til sidst fik jeg “hul på” det røde felt, ved at trævle den op baglands.

Jeg fik en klump i maven og en masse vrede. Måske fordi det er min mors fødselsdag og havde/har ikk det bedste forhold. Det var først da jeg manglede de sidste 2 rækker, at det lykkes mig at trævle op den rigtige vej. Det gav lige som en lettelse, men havde dog stadigvæk knuden i maven bagefter.

De sidste 3 felter blev lagt tilbage i posen til en anden dag. Og som jeg skrev til dig i går, så kan jeg ikke rigtig løsnede de sidste 3 felter. Men jeg tager den tid, som det skal tage, selvom jeg har mest lyst til at tage en saks og klip i dem

 Jeg vil osse sige dig tak, for at jeg fik lov til at prøve det. Gir besked, når resten er kommet op. Det ikke hverdag jeg arbejder med dem nu, men når jeg føler behovet. Så spændene hvor lang tid der går, inden det lykkes mig at få dem alle op Endnu engang tak for chancen       

Vh Hanne Bo"

"Hej Bettina

Nu er jeg færdig og kan kun fortælle at det faktisk har været en positiv rejse. Første dag fik jeg den her følelse af - KAOS men det stod også klart at det var mit liv …. Men efter ca en halv time fik jeg faktisk følelsen af - at der ALTID er en vej, man må bare ta et step af gangen. Næste gang, nogle dage senere fik jeg en følelse af at der er altid er en bagside og i mine tanker blev det hurtigt oversat til - at der også er en bagside af tanker og handlinger….. Det gav mig et overblik og samtidig følelse af styrke

 I de næste ca 10 dage, var jeg nede i mit rum, men hvor jeg bare sad med kluden og havde ikke lyst til at trevle i den lidt ligesom at nogle tanker evt planer skulle modnes og kigges på. Så gik jeg i gang igen, men kom ikke særlig langt - igen noget med tid, var ligesom ikke klar. Nu her for 2 dage siden satte jeg mig og trevlede igen og nu sidder jeg så og kigger på alle mine tråde, MEN jeg har en dynge tilbage og den handler om alle de ting jeg fysisk er ved at rydde op i mit liv.

Denne proces fik mig igang, da det gik op for mig, at når man bare tager et skridt af gangen, så kommer man i mål OGSÅ selvom alt virker uoverskueligt. Det er hele mit liv (ikke familie liv) men arbejde, økonomi og helbred.

Men den her totale “rodet” grydelap, gir mig troen på, at solen skinner igen. Jeg har ikke på noget oplevet noget grimt trist eller sådan noget. Måske mere en power, at JEG KAN GODT.

Vh Lone"

bottom of page