top of page

Healing:

Healing hos mig foregår på denne måde, efter vi har snakket om hvad du har fokus på og jeg har fortalt hvad der skal foregår,  kommer du på briksen og bliver lejret godt på ryggen med pude under hovedet og under knæet og tæppe på, med godt afslapnings musik på. 

Herefter begynder jeg at heale på dig, og jeg her healer jeg dig intuitivt med hvor jeg skal starte og hvor jeg ellers skal heale dig, og afslutte dig. 

Selv om den fysiske healing er slut fortsætter energierne med at arbejde i din krop. Her kan du mærke at du kan begynde at fryse, blive træt, oplevelse at de forskellige følelser kan være forstærket de næste dage -både glæde, tristhed, vrede i forskellige niveauer. Der kan forekomme hovedpine. 

Du kan med fordel drikke godt med vand inden healingen, og især efterfølgende for at hjælpe kroppen med at rense ud, af de affaldsstoffer der har måttet løsne sig under healingen.

Healingen kan give dig mere energi og overskud i din hverdag. 

Trancehealing:

Når du er kommet på briksen og klar til at modtage trancehealing. Da går jeg i en trancetilstand og inviterer mine guider, afdøde læger, shamaner healere osv., som netop har interesse i dig eller det, du nu kommer med, som kan være fysisk, psykisk og/eller spirituelt, til at træde ind i min aura/sjæl, hvor jeg forholder mig helt passivt, og lader ånderne bestemme, i hvilken rækkefølge og hvor meget og hvordan healingen gives. Jeg lader deres energier overføres til dig via min aura og hænder. 

Inden starten er der en samtale imellem dig og mig omkring de årsager du er kommet og jeg forklarer dig hvad jeg gør imens healingen er igang og vi udveksler bagefter ligeledes hvad der er oplevet under healingen.

I al arbejde med healing, er der ingen garantier for helbredelse, men der kan som minimum, som regel, opnås et større velbefindende. Du kan IKKE erstatte lægefaglig behandling med trance-healing eller anden form for healing, hvis du fejler noget fysisk eller psykisk. 

I healingen træder jeg mentalt til side for at alle de velmenende, indsigtsfulde og kærlige ånder kommer i forgrunden og arbejder med dig energimæssigt for at hjælpe dig mest muligt. Du er selv ansvarlig for dit eget liv og sundhed, selvom du modtager healing. Du er din krops og følelsers værge og beskytter.

bottom of page